Παραδοθηκε το ποσο του ερανου στην πυροπληκτη οικογενεια στο Σωστη

Ένα μεγάλο ευχάριστώ σε όσους συνεισέφεραν απεύθυναν ο κ. Χρήστος και η κ. Ευαγγελία

Παραδόθηκε από το Δήμο Κομοτηνής, μέσω της προέδρου κ. Κλεοπάτρας Στογιαννίδου, στην οικογένεια Κούσμινα η επιταγή 5.405 ευρώ, που είναι το καθαρό ποσό που συγκεντρώθηκε από τον έρανο που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κομοτηνής, αφού καταβλήθηκε φόρος 2%.

Ο κ. Χρήστος και η κ. Ευαγγελία απεύθυναν σε όλους όσους συνεισέφεραν από το υστέρημά τους ένα μεγάλο ευχαριστώ, ενώ από την πλευρά της προέδρου δόθηκαν ευχαριστίες στους υπαλλήλους της Δ/νσης κοινωνικών πολιτικών  του Δήμου Κομοτηνής, στον προϊστάμενο Αθανάσιο Τσοχατζή, στην αν. Προϊσταμένη Αθηνά Μπελιά, στον Συμεών Μαυρίδη και την Χριστιάνα Ταουκτσή που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο αίτημά και διεκπεραίωσαν όλες τις διαδικασίες άψογα και γρήγορα, όπως και στον σύλλογο Φιλοτέχνες Κομοτηνής, την Πρόεδρο Ιωάννα Αλμπανίδου και όλο το ΔΣ για την άριστη συνεργασία τους σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Παράλληλα, η κ. Στογιαννίδου διαβεβαίωσε πως μιας και η ζημιά που υπέστη η οικογένεια είναι μεγάλη, θα συνεχίσουν να τους στηρίζουν έως ότου αποκατασταθούν πλήρως με όποιο τρόπο μπορούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.