Παραδειγμα προς μιμηση

Απαρατήρητα

Μία πολύ όμορφη και αισιόδοξη αν μη τι άλλο για λόγους πολλούς είδηση διαβάσαμε στο συνάδελφο μέσο kavalapost που αφορά στην παρουσία ενός πανέμορφου και ήσυχου αδέσποτου σκύλου που συχνάζει έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας και ακούει στο όνομα «Μερέντα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε θέμα μετά από τα παράπονα κάποιου πολίτη προς την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος για την παρουσία του σκύλου στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου φροντίζουν την «Μερέντα» η οποία ουδέποτε έχει δημιουργήσει προβλήματα, ούτε έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά.

Μετά και τα προφορικά παράπονα του πολίτη οι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν στον διοικητή κ. Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη ώστε το σκυλί να μην απομακρυνθεί από τον εξωτερικό χώρο του ιδρύματος με τον διοικητή να βεβαιώνει σε δηλώσεις του στο kavalapost πως ουδέποτε υπήρξε τέτοια πρόθεση, τη στιγμή, μάλιστα που το σκυλάκι δεν έδειξε ποτέ επιθετική συμπεριφορά.

«Πράγματι, διαμαρτυρήθηκε κάποιος πολίτης για το σκυλάκι το οποίο το αγαπάνε οι εργαζόμενοι, το ταΐζουν και το φροντίζουν και με παρακάλεσαν να μείνει. Δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, αν ο Δήμος θέλει να το περιθάλψει ή βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει, θα απομακρυνθεί, αλλιώς δεν υπάρχει πρόθεση από το Νοσοκομείο να το διώξουμε» δήλωσε ξεκάθαρα ο ίδιος.

Συμπεριφορές άξιες λόγου, αυτές του διοικητή και του προσωπικού του νοσοκομείου Καβάλας, και κυρίως άξιες για μίμηση. Σκεφτείτε άλλωστε πόσες αδέσποτες ψυχές θα μπορούσαν να ζουν μια καλύτερη ζωή με την ελάχιστη, για κάποιους μέγιστη για κάποιους άλλους, συμβολή όπως αυτή των προαναφερθέντων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.