Παντα κοντα στους μαθητες του το ΣΔΕ Κομοτηνης

Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΔΠΘ

Συνεχής είναι η μέριμνα για τους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής, το οποίο, μαζί με την έναρξη των εγγραφών για την νέα χρονιά, ανακοίνωσε και τη συνεργασία του με το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΔΠΘ για την επέκταση των γνώσεων τους.

Όπως ανακοίνωσε, διευρύνει το πλαίσιο δράσης του και προχώρα σε συνεργασίες με σημαντικούς εκπαιδευτικούς φορείς προκειμένου να συνεχίζει να συμβάλλει στην βελτίωση των προσόντων των αποφοίτων του.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΔΠΘ προκειμένου να εγγραφούν οι απόφοιτοί του και να συμμετάσχουν σε επιδοτούμενα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει πως βρίσκεται πάντα διπλά σε αυτούς που το εμπιστεύθηκαν για την μόρφωσή τους και την απόκτηση του απολυτηρίου Γυμνασίου, καλώντας ταυτόχρονα και καινούριους μαθητές να εγγραφούν σε αυτό, ώστε να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από την Δευτέρα 5/9 και μέχρι το τέλος μήνα. Ώρες εγγραφών 10:00-1:00 το πρωί και 5:00-8:00 το απόγευμα. Απαραίτητα έγγραφα: αστυνομική ταυτότητα, απολυτήριο Δημοτικού, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6988550149, 2531083414, email: [email protected].

Το σχολείο ζητά από τους μαθητές να προσέλθουν όσο νωρίτερα γίνεται, διότι πρέπει να ετοιμαστεί το πρόγραμμα ώστε να ζητηθεί και το ανάλογο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Διεύθυνση ΣΔΕ Κομοτηνής: Χατζηκωνσταντη Ζωιδη 6.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.