Πανελλαδικο το ενδιαφερον για τη Ροδοπη ηταν και παει

Τέσσερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας έστειλαν ανταποκριτές το βράδυ των εκλογών

Τέσσερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας έστειλαν ανταποκριτές στη Ροδόπη το βράδυ των εκλογών, μιας και η προσοχή που δόθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, όσο αφορά τα εκλογικά ήταν μεγάλη.

Από τη μία, είναι καλό να υπάρχει ενδιαφέρον, όποιο και αν είναι αυτό (δεν υπάρχει άλλωστε κακή δημοσιότητα, όπως είναι γνωστό) με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως στον νέο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Οζγκιούρ Φερχάτ, και τις κατηγορίες που του έχουν προσαφθεί τόσο από τα αντίπαλα κόμματα, όσο και από στελέχη της παράταξής του, ή τουλάχιστον του προοδευτικού χώρου, αν προτιμούν.

Εν μέρει αυτή η απόβαση βέβαια, προκλήθηκε και από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, μιας και όλη την προεκλογική περίοδο ο κ. Φερχάτ παρά τα αιτήματα για δηλώσεις και συνεντεύξεις που του έγιναν, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, δεν ανταποκρίθηκε, οπότε, όπως λέει η παροιμία το βουνό, ήρθε στον Μωάμεθ.

Φυσικά ο κ. Φερχάτ, υπό την πίεση των ερωτήσεων των δημοσιογράφων, προσπάθησε να στρέψει τη συζήτηση σε όλα τα προβλήματα που έχει η περιοχή μας τα οποία βέβαια, θα πρέπει να ομολογήσουμε, γνώριζαν, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, οι συνάδερφοι, μιας και κάποια από αυτά, αν όχι τα περισσότερα, εντοπίζονται και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να ομολογήσουμε πως πέρα από ιδιάζουσες καταστάσεις, κανείς δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη Ροδόπη, όμως θα παρατηρήσουμε πως αφού πέρασαν οι εκλογές, μάλλον θα δούμε το ενδιαφέρον να καταλαγιάζει, και παρά τη γκρίνια ορισμένων για το ότι μιλούσαν για εμάς μονοθεματικά, ίσως να ανακαλύψουμε πως το πέρασμα αυτού του ενδιαφέροντος είναι ακόμα χειρότερο.

Άλλωστε, όπως είχε πει και ο Όσκαρ Ουάιλντ «Το μόνο πράγμα στον κόσμο χειρότερο από το να μιλούν για σένα, είναι να μην μιλούν για σένα». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.