Παμε παραλια να κερασω ενα Johnson & Johnson;

Απαρατήρητα

Φωτιές άναψε από την Κρήτη ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους με τις αναφορές του για το ποια σημεία θα μπορούσαν να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα.

Εξηγώντας πως επιχειρησιακά υπάρχει η δυνατότητα αυτή την ώρα να γίνουν οι εμβολιασμοί εκτός εμβολιαστικών κέντρων, κοντά στην κοινωνία, άρχισε να δίνει παραδείγματα, σε μεγάλες πλατείες ή και πλαζ.

Τι το ήθελε το πλαζ; Άρχισαν να πέφτουν οι τίτλοι ο ένας μετά τον άλλο: “Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στις πλαζ”, γιατί καλοκαίρι είμαστε, ζέστη έχει, οπότε ό,τι στον τίτλο λέει πλαζ καλό είναι.

Άλλωστε δεν είναι και τόσο τραβηγμένο, μιας και σε άλλες χώρες τα σημεία εμβολιασμών έχουν αρχίσει να χωροθετούνται σε πιθανά και απίθανα μέρη, ιδιαίτερα για το εμβόλιο της Johnson & Johnson που δεν χρειάζεται δεύτερη δόση, μεταξύ των οποίων και το μετρό της Νέας Υόρκης, όχι ο πιο υγιεινός, τουλάχιστον σύμφωνα με τους κατοίκους, χώρος για εμβολιασμό, ενώ στη Φλόριντα, εμβολιαστικά κέντρα στήθηκαν στις παραλίες, από όπου και η φωτογραφία.

Όμως από ό,τι φαίνεται, η ιδέα του εμβολιασμού στην πλαζ, μάλλον θα αποτελέσει όνειρο απατηλό, μιας και το Υπουργείο κινήθηκε γρήγορα για να ανακόψει κάθε τέτοια σκέψη, ανακοινώνοντας πως στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται από την Επιχείρηση «Ελευθερία» σχέδιο εμβολιασμού σε πλαζ.

Ακόμα μια ιδέα χάνεται υπό το φως της σκληρής πραγματικότητας…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.