Παγοδρομια παντου

Δεν υπάρχει πόλη στην περιοχή που να μην έχει κάποια δράση

Μας το μετέφερε αναγνώστης, ο οποίος επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, πως ενώ είχε γενικότερα κόσμο στο δικό της πάρκο των Χριστουγέννων, εκεί που γινόταν χαμός, ήταν στο παγοδρόμιο που έχει στηθεί, όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Την ίδια ώρα, στην Καβάλα, ετοιμάζονται και αυτοί να βάλουν παγοδρόμιο, μιας και από ό,τι φαίνεται, ξαναγίνονται της μοδός, ιδιαίτερα μετά την πανδημία.

Στην Κομοτηνή προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια σκέψη, αν και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τις επόμενες χρονιές, μιας και η δημοτική αρχή έχει εκφράσει την πρόθεση να επεκτείνει τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Αυτό που βλέπουμε πάντως είναι πως πλέον δεν υπάρχει πόλη, ιδιαίτερα στην περιοχή μας, που να μην κάνει κάποιο θεματικό πάρκο ή κάποια δράση, με ναυαρχίδα φυσικά την Ονειρούπολη στη Δράμα.

Για αυτό και είναι πολύ πιθανό να δούμε τα επόμενα χρόνια πιο μεγάλες εορταστικές δράσεις, πιο grande προσεγγίσεις, και ίσως ακόμα περισσότερα παγοδρόμια, τα οποίο άλλωστε είναι και εξαιρετικά δημοφιλή. Ήδη άλλωστε στην Κομοτηνή είχαμε πειραματιστεί μια χρονιά με το παγοδρόμιο, όμως αυτή η προσπάθεια δεν συνεχίστηκε.

Απλώς δεν ξέρουμε αν αυτός ο πληθωρισμός χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, θα αποβεί εις βάρος της ποιότητας, αλλά και της αποτελεσματικότητας στην προσέλκυση επισκεπτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.