Ουρες διασκεδασης που θυμιζουν κατι απο αμερικη…

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της καθημερινότητας των πολιτών αυτής εδώ της χώρας είναι σίγουρα… οι ουρές. Ώρες πολλές έχουν χαθεί για τον καθένα εξ ημών περιμένοντας στις ουρές της εφορίας, της τράπεζας και άλλων παρόμοιων. Αν αναλογιστεί δε κανείς ότι μέσω του κινηματογράφου όλοι μας έχουμε εξοικειωθεί με σκηνές κοσμοσυρροής σε clubs τότε ίσως η επισυναπτόμενη φωτογραφία δεν τους προκαλεί εντύπωση.
 
Ομολογουμένως όμως εικόνες τύπου αμερικάνικου club δεν περιμέναμε να αντικρίσουμε στην Κομοτηνή. Όχι βέβαια ότι είναι κακό αυτό αλλά το επισημαίνουμε ως κάτι που μας τράβηξε την προσοχή κατά τη διάρκεια τις σαββατοβραδινής μας βόλτας, καθώς δεν γνωρίζαμε για την ύπαρξη του φαινομένου, που όπως μας διαβεβαίωσαν σε συνομιλίες που είχαμε αργότερα είναι σύνηθες για το εν λόγω club. Η φωτογραφία λοιπόν είναι τραβηγμένη έξω από το club Omnia…
 
Όσο για το τι είναι αυτό που προκαλεί την εν λόγω κοσμοσυρροή στο Omnia, επιφυλασσόμαστε να αναλύσουμε σε νεότερη δημοσίευση, αφού προηγηθεί το σχετικό επιτόπιο ρεπορτάζ… Τ.Ο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.