Ουρες χιλιομετρων στον μεθοριακο σταθμο της Νυμφαιας

Τόσο για είσοδο όσο και έξοδο από τη χώρα

Συνεχίζεται η ροή επισκεπτών προς την περιοχή μας σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε μιλώντας στον «ΠτΘ» σήμερα ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος τουρισμού Αθανάσιος Τσώνης ο οποίος κάνει λόγο για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και για την ΠΑΜ-Θ.

Μάλιστα όπως εξήγησε ο ίδιος ο οδικός τουρισμός, παρά την ενίσχυση των πτήσεων και προς το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, αναδεικνύεται και φέτος «πρωταθλητής» των αφίξεων.

Αμφότερα φαίνονται πως επιβεβαιώνονται και από τη κίνηση καθημερινά σε πύλες εισόδου όπως ο Μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας, όπου χθες Δευτέρα υπήρχαν έως το μεσημέρι μεγάλες ουρές τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο από την χώρα. Χαρακτηριστικά όπως φαίνεται και στο σχετικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) του σχολίου η ουρά για την είσοδο στην Ελλάδα άγγιζε περίπου το ένα χιλιόμετρο σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας το πρωί, ενώ στο ρεύμα εξόδου η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε μέχρι και το πρώτο τούνελ του κάθετου άξονα.

Οι συνθήκες συνεχίζουν άλλωστε να παραμένουν ευνοϊκές για την επιμήκυνση του καλοκαιριού, επομένως όπως τόνισε και ο κ. Τσώνης όσο ο καιρός αλλά και οι επαγγελματίες, στέκονται σύμμαχοι, οι δεύτεροι με την συνέχεια της λειτουργίας των καταστημάτων τους, μόνο θετικός αναμένεται να είναι από εδώ και πέρα ο απολογισμός.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.