Ο,τι δεν ανακυκλωνεται επαναχρησιμοποιειται στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης

Τα παλιά του banner θα χρησιμοποιηθούν στη δράση «Κομοτηνή, όλη η πόλη ένας κύκλος»

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, προκειμένου να επαναχρησιμοποιήσει τα banner που χρησιμοποιεί για την προβολή των κατά καιρούς παραστάσεών του. Και τούτο διότι είναι ένα «δύσκολο» υλικό στην ανακύκλωση.

Έτσι μέσω των διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απεύθυνε πρόσκληση στα σχολεία του νομού ώστε να δοθούν στους μαθητές της πόλης μας για να εκφραστούν έχοντας ως έμπνευση τον τίτλο της συμμετοχικής δράσης «Κομοτηνή, όλη η πόλη ένας κύκλος».

Όπως ενημερώνει το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής «όλα τα λάβαρα θα ενωθούν και θα τοποθετηθούν στην Πλατεία Ειρήνης το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Μάλιστα συμπληρώνει πως «το πρώτο σχολείο που ανταποκρίθηκε και ήδη έχει παραλάβει δυο λάβαρα είναι το Δημοτικό Μειονοτικό Σχολείο Μάστανλη κι είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, για τη θετική και γρήγορη αποδοχή που ‘ χε ακόμα μια δράση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής».

Το ΔΗΠΕΘΕ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει πολύ τους υπεύθυνους σχολικών δραστηριοτήτων Α’ βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Σίγουρο και Β΄ βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Κατερίνα Σχοινά για την άψογη συνεργασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.