Οταν το ΙΚΑ χρησιμοποιει δισκετες

Απαρατήρητα

Το εικονιζόμενο προϊόν λέγεται δισκέτα. Που το βρίσκει κανείς εν έτη 2018 στην Ελλάδα; Η απάντηση ήρθε δια «στόματος» ενός «twitterικού» ακολούθου του «ΠτΘ» ο οποίος ανήρτησε την σχετική φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ θέλοντας να υπενθυμίσει πως η είσοδος του ελληνικού δημοσίου στην ψηφιακή εποχή για την οποία τόσα πολλά ακούμε, μάλλον θα αργήσει λίγο ακόμα.
 
Για την απάντηση όμως του ρητορικού ερωτήματος, η εικονιζόμενη δισκέτα ανήκει στο ΙΚΑ (σημερινό ΕΦΚΑ) που όπως αναφέρει και ο ίδιος «εν έτη 2018 μας υποχρεώνει να την χρησιμοποιούμε ακόμα» συνοδεύοντας βέβαια την σχετική ανάρτηση με το σχόλιο «Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο».
 
Άδικο δεν έχει ο άνθρωπος καθότι ακόμα και η σημερινή γενιά των ’30 μετά βίας θα έχει ενθυμήσεις από την χρήση δισκετών, μη μιλήσουμε για τις νεότερες γενιές οι οποίες μόνο σε εγκυκλοπαίδειες θα την έχουν δει.
 
Και μπορεί το vintage να αποτελεί διαχρονική επιλογή σε κάθε τι άλλο (βλέπε διακόσμηση, ρουχισμός κ.ο.κ.) δεν θα έπρεπε να αποτελεί καθόλου επιλογή για την διεκπεραίωση οποιουδήποτε τύπου εργασίας στο δημόσιο.
 
Πάντως οι χρήστες των social media και δη του twitter δεν έχασαν ευκαιρία να σχολιάσουν το γεγονός, προσφέροντας άφθονο γέλιο και  ιδιαίτερα καυστικά σχόλια, όπως το παρακάτω «Αφού δεν σκαλίζουν τα ΑΜΚΑ και τα ΑΦΜ σε βράχο, πάλι καλά να λέμε…»!
 
Εεεε δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε, αφού επισημάνουμε βεβαίως ότι με το ζήτημα έχει ασχοληθεί πολλάκις ο πανελλαδικός τύπος καθότι φαίνεται πως παρατηρείται σε πολλά υποκαταστήματα της χώρα! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.