Οταν οι διαφημιστικες πινακιδες γινονται μεσον για φλερτ

«Δήμητρα (Α) τι θα γίνει με το ποτάκι που λέγαμε;;;» το παραπάνω μήνυμα θα μπορούσε να είναι κάλλιστα κάποιο sms ή κάποιο μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σίγουρα δεν θα αποτελούσε είδηση. Όταν όμως το παραπάνω μήνυμα εμφανίζεται σε διαφημιστική πινακίδα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Ξάνθης τότε το πράγμα αλλάζει.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thrakitoday.com, o νεαρός που ήθελε διακαώς να βγει ραντεβού με μια κοπέλα αποφάσισε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη διαφημιστικής πινακίδας που είναι αναρτημένη στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης και πάνω στην οποία εμφανίζονται εναλλάξ διαφημιστικά μηνύματα, ζητώντας να… διαφημίσει και ο ίδιος τον πόθο του.
 
Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε να εμφανιστεί το απόγευμα της Δευτέρας στην εν λόγω πινακίδα, ανάμεσα τις υπόλοιπες διαφημίσεις, και το δικό του μήνυμα! Το μήνυμα που έκανε την εμφάνισή του στην ηλεκτρονική πινακίδα διαφημίσεων προκάλεσε το ενδιαφέρον των περαστικών μιας και λόγω μεγέθους αλλά και φωτεινότητας ήταν ορατό από μακριά.
 
Η κίνησή του, να γνωστοποιήσει δηλαδή – έστω και ανώνυμα – την επιθυμία του για ένα ραντεβού με την εν λόγω κοπέλα, προκάλεσε την έκπληξη αλλά και τον θαυμασμό όλων όσοι έτυχε να δουν το μήνυμα, είτε απολαμβάνοντας τον καφέ τους στην Κ. Πλατεία είτε περνώντας από εκεί.
Για την ιστορία να σημειωθεί ότι η εν λόγω ενέργεια επέφερε τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα αφού η κοπέλα «λύγισε» και είπε το πολυπόθητο ναι μιας και δέχθηκε να πιει τελικά το «ποτάκι που λέγανε».
 
Με δεδομένη την επιτυχία του εγχειρήματος λοιπόν η πρακτική ίσως βρει μιμητές και στην Κομοτηνή. Για να δούμε… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.