Οταν ο Τσιπρας συναντουσε τον Στυλιανιδη στο δρομο

Απαρατήρητα

Η χθεσινή μας αναφορά στην «παρουσία» του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του Ευριπίδη  Στυλιανίδη,  μας θύμισε την ημέρα που Αλέξης Τσίπρας και Ευριπίδης Στυλιανίδης είχαν συναντηθεί, σε εκείνο ακριβώς το σημείο που πραγματοποίησε ο κ. Στυλιανίδης την ομιλία του, πριν από σχεδόν 9 χρόνια, και πριν από το πέρασμα, θα πρέπει να ομολογήσουμε, μιας ολόκληρης εποχής.
 
Η συνάντηση της φωτογραφίας, έγινε τον Οκτώβριο του 2010, κατά τη διάρκεια των πρώτων αυτοδιοικητικών εκλογών του Καλλικράτη, όταν ο κ. Τσίπρας ήταν επικεφαλής ενός κόμματος που στις εκλογές είχε λάβει 4.6%.
 
Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στην Κομοτηνή για να υποστηρίξει τις υποψηφιότητες που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο Περιφερειακός Συνδυασμός «Αριστερή Οικολογία- Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Χαρίτου.
 
Στην περιήγησή του λοιπόν στην πόλη της Κομοτηνής, ο κ. Τσίπρας συνάντησε, στην είσοδο της κεντρικής πλατείας, τον κ. Στυλιανίδη, με τον οποίο χαιρετήθηκαν εγκαρδίως, αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, ενώ του σύστησαν και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης τότε με το συνδυασμό της Περιφερειακής Αναγέννησης, τον κ. Κώστα Μιχελή.
 
Σχεδόν κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι σε μερικά χρόνια ο ένας θα ήταν πρωθυπουργός και ο άλλος θα είναι εκτός βουλής, ενώ 9 χρόνια μετά, στον ίδιο χώρο που συναντήθηκαν, ο κ. Στυλιανίδης θα εξαπέλυε μύδρους κατά μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Απόδειξη  του ότι η πολιτική, τα τελευταία 9 χρόνια, έχει γίνει εντελώς απρόβλεπτη, και ότι ο καιρός, έχει γυρίσματα… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.