Οταν ο Ευκλειδης «θελησε να συναντησει» την Σκαρλετ Γιοχανσον

Τον κρυφό του πόθο για διάσημη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον «εκμυστηρεύτηκε» ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής της Βουλής ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
 
Ο Ευκλείδης άδραξε την ευκαιρία, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών, να εκφράσει τον θαυμασμό του για την Αμερικανίδα ηθοποιό, απαντώντας στα λεγόμενα του κ. Δημήτρη Σταμάτη, εκ Νέας Δημοκρατίας φερόμενου, περί των δηλώσεων του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πλεόνασμα.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Σταμάτης θέλησε να υπενθυμίσει την επιθυμία του κ. Μητσοτάκη περί πλεονάσματος της τάξεως του 2%, αίτημα το οποίο έθιξε κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής του με τον Βόλφαγκ Σόιμπλε. «Όντως ο κ.Μητσοτάκης έχει πει 2% όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον. Να με συμπαθάτε. Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή» ήταν η απάντηση του κ. Τσακαλώτου, η οποία πυροδότησε πλήθος μειδιαμάτων στο υπόλοιπο σώμα.
 

Μάλιστα ο κ. Αμυράς, του «Ποταμιού», φρόντισε να ενημερώσει τον κ. Τσακαλώτο και για το πρόσφατο διαζύγιο της ηθοποιού, που αφήνει το πεδίο ελεύθερο.
 
Ο κ. Σταμάτης ωστόσο επέμεινε ότι ο αρχηγός της ΝΔ έθεσε το θέμα και προφανώς επηρεασμένος από την «προσθήκη» στην συζήτηση της Σκάρλετ, υπογράμμισε πως η σημερινή κυβέρνηση διεκδικεί όσκαρ αναξιοπιστίας.
 
Μπορεί οι πολιτικοί αυτής της χώρας να αποδεικνύουν ότι διαθέτουν ψήγματα πλέον σοβαρότητας και υπευθυνότητας σε ότι αφορά τα της διαχείρισης της χώρας, αποδεικνύουν ωστόσο ότι διαθέτουν καλό γούστο στις γυναίκες.
 
Μην ξεχνάμε ότι η Σκάρλετ έχει ανακηρυχτεί πολλάκις η πιο  σέξι γυναίκα στον κόσμο! Συμπαθάτε μας λοιπόν. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.