Οταν η ανθρωπια βγαινει νικητρια…

Την ευγνωμοσύνη τους και τις δημόσιες ευχαριστίες για την κάλυψη του ποσού που απαιτούταν από έναν ανώνυμο συμπολίτη μας εξέφρασαν μέσα από την διαδικτυακή ομάδα του Facebook «ΠΛΑΤΕΙΑ» τα μέλη της, καθώς όπως ανακοινώθηκε  ο 26χρονος Ραφαήλ παρέλαβε το αναπηρικό αμαξίδιο, που χρειαζόταν για την κάλυψη των αναγκών τους!
 
Για τον λόγο αυτό τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον άγνωστο, ακόμη και στους ίδιους, ευεργέτη τους, που με την πράξη του βοηθά την καθημερινότητα του Ραφαήλ.
 
Σε σχετική δημοσίευση στη διαδικτυακή ομάδα, με μήνυμά τους αναφέρεται: «Το αμαξίδιο που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το καινούργιο αμαξίδιο του Ραφαήλ που έγινε παραγγελία αποκλειστικά για το σώμα του και παραδόθηκε στην οικογένεια. Τώρα πια, με τη βοήθεια του Θεού, ο Ραφαήλ μπορεί να ξεκινήσει δραστηριότητες εκτός σπιτιού, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Και ευελπιστούμε για το καλύτερο, τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή του. Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μας είναι απερίγραπτη και η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε απεριόριστη. Ευχαριστούμε!». Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.