Ορκιστηκαν σε Ιασμο και Κομοτηνη οι εργαζομενοι του «Βοηθεια στο Σπιτι» που μονιμοποιηθηκαν

2.909 συνολικά εργαζόμενοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε όλη τη χώρα μονιμοποιήθηκαν

Τον νενομισμένο όρκο για τη μονιμοποίησή τους έδωσαν εργαζόμενοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι στους δήμους Ιάσμου και Κομοτηνής, που μετά από 20 και 21 χρόνια, τις δικαστικές περιπέτειες και τις διαγωνιστικές παλινωδίες είδαν το κράτος να πιστοποιεί επιτέλους πως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

2.909 συνολικά εργαζόμενοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι σε όλη τη χώρα μονιμοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες του Απρίλη  μετά τη σχετική τροπολογία στα τέλη Φεβρουαρίου που προώθησε το ΥΠΕΣ.

Από την ορκωμοσία στον Ίασμο

Τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του για τη συνεισφορά των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Κομοτηνή εξέφρασε δημοσίως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μουρτίδης γράφοντας τα εξής:

«H χαρά και η συγκίνησή μου είναι μεγάλη για τα κορίτσια του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Κομοτηνής! Του Δήμου μας ο οποίος είναι από τους λίγους που λειτουργεί τόσα χρόνια το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” με τέτοια μεθοδικότητα και οργάνωση, χάρη στον σχεδιασμό της διοίκησης αλλά και στην ανθρωπιά και αφοσίωση των εργαζομένων! Έπειτα από 20 χρόνια λοιπόν, για αυτά τα χαμογελαστά κορίτσια που σε καθημερινή βάση στηρίζουν όσους συνδημότες μας το έχουν ανάγκη, πολλές φορές και κάτω από δύσκολες συνθήκες, έφτασε η ώρα της επίσημης ορκωμοσίας τους! Αξίζουν όλες πολλά συγχαρητήρια και ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” από όλους μας για όσα πολλά τόσα χρόνια προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.