Ολοταχως… προς ολοκληρωση η παιδικη χαρα του Παρκου της Αγιας Παρασκευης

Απαρατήρητα

Ωραία συμβάντα μας χάρισε το Σάββατο, που μόλις αποχαιρετήσαμε. Τι εννοούμε; Τους εργώδεις ρυθμούς του εργατοτεχνικού προσωπικού που έχει αναλάβει την κατασκευή της νέας πιστοποιημένης παιδικής χαράς στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, που καταγράψαμε τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλ’ όχι μόνον!!!

Αφού συστηματικοί περιπατητές του Πάρκου, όλον τον χειμώνα, παρακολουθούσαμε, με ανυπομονησία πράγματι, στιγμή προς στιγμή, τις διενεργούμενες, στην παιδική χαρά, εργασίες: τη γενική διαμόρφωση του χώρου σε ημικύκλια που τσιμεντοστρώθηκαν, το δρομάκι περιπάτου, την έμπηξη των μεταλλικών σκελετών των κουνιών σε δύο σημεία, τη δημιουργία περιμετρικά αγωγού για τα όμβρια κ.ο.κ.

Από την αρχή και σταδιακά έγιναν όλα αυτά λοιπόν, τώρα όμως το δρομάκι τσιμεντοστρώθηκε με ροζ κονίαμα, και οι ημικύκλιοι χώροι παιχνιδιού άρχισαν να ντύνονται με τις πράσινες, αφρώδεις πλάκες, που είναι ικανές να προστατεύουν το παιδί, αφού εμποδίζουν τους μώλωπες σε κάθε πτώση.

Δεν ξέρουμε, αν εσείς είστε «παιδιά», ή αν έχετε παιδιά, η συστηματική όμως πλέον εργασία και η πορεία προς την ολοκλήρωση του έργου, μας έχει γεμίσει με προσμονή, για το πότε θα τελειώσει αυτή η δύσκολη καραντίνα και πότε ξανά το Πάρκο θα γεμίσει παιδιά και φωνές…

Θά ’ναι, ακριβώς, σαν η ζωή να ξαναγυρίζει…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.