Ολοι στη ΔΕΘ

Απαρατήρητα

Στην Θεσσαλονίκη θα «χτυπά» από σήμερα και έως την επόμενη Κυριακή η καρδιά της Βορείου Ελλάδος, λόγω ΔΕΘ.

Για όσους διαθέτουν την εμπειρία προηγούμενων διοργανώσεων βεβαίως θα ξέρουν ότι η παρουσία στο πολυαναμενόμενο γεγονός συνεπάγεται και με μεγάλη ταλαιπωρία στην συμπρωτεύουσα, τουλάχιστον το πρώτο αυτό Σαββατοκύριακο όπου θα πραγματοποιηθεί και η ομιλία του Πρωθυπουργού.

Γεγονός που βεβαία δεν φαίνεται να αποθαρρύνει όσους συμμετέχουν και όσους ενδέχεται να την επισκεφθούν καθώς πέραν των 5.500 αστυνομικών που απ’ ό,τι διαβάζουμε θα διαφυλάττουν την «τάξη και την ασφάλεια» στην συμπρωτεύουσα θα βρίσκεται τουλάχιστον η μισή Ροδόπη, φανταζόμαστε το αντίστοιχο ισχύει και για τις υπόλοιπες περιοχές της ΠΑΜ-Θ.

Τουλάχιστον αυτό κατανοήσαμε χθες, από μία σύντομη βόλτα και τις αντίστοιχες συνομιλίες, με εκπροσώπους φορέων, επαγγελματίες αλλά και πολίτες.

Δεδομένου ότι και εντός της έκθεσης το ενδιαφέρον για τους επισκέπτες θα είναι υψηλό, όσο και εκτός για όσους καταφθάσουν για λόγους όπως η συμμετοχή στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις ή για κάθε άλλο λόγο σε κάθε περίπτωση, οπλιστείτε απλώς με υπομονή. Και ξεκινήστε και μια ώρα νωρίτερα για να υπάρχει και ένα «κενό» ασφαλείας πριν το προγραμματισμένο σας ραντεβού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.