Ολα ετοιμα για το 2ο Vergina Beer Run

Απαρατήρητα

Ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά Event της περιοχής είναι έτοιμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να υποδεχθεί τους δρομείς. Ο λόγος για το 2ο Vergina Beer Run, που διοργανώνεται το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου και πάλι από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και τον Σύλλογο ατόμων με αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ».
 
Πρόκειται για έναν  αγώνα 6χλμ. με αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού Μπύρας Βεργίνα τύπου lager. Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτι με μπύρες στον χώρο εκδηλώσεων/παρουσιάσεων της Ζυθοποιίας καθώς και ξενάγηση κατά ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου.
 
Ο αγώνας έχει χαρακτήρα δρομικής γιορτής και σκοπεύει να αναδείξει την, αποδεδειγμένη βάση ερευνών, θετική επίδραση της μέτριας κατανάλωσης μπύρας στον οργανισμό μετά το τρέξιμο.
 
Σίγουρα όλοι όσοι συμμετάσχουν θα αποζημιωθούν με τουλάχιστον ένα ποτήρι μπύρας για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους… Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.