Ολα ειναι θεμα προσεγγισης

Απαρατήρητα

Από τον μινιμαλισμό στον μαξιμαλισμό, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η προσέγγιση που ακολουθήθηκε στα τεστ του κορωνοϊού στην Ροδόπη, μιας και από τα 100 διαθέσιμα την ημέρα, με μεγάλες αναμονές και παράπονα, φτάσαμε στα πάνω από 1000 την ημέρα, αλλά με μειωμένο φαινομενικά ενδιαφέρον, μιας και μετά το πρώτο «μπαμ» στην αρχή, οι ουρές μειώθηκαν σημαντικά, σε σημείο που τα στελέχη των συνεργείων να ανησυχούν αν δόθηκε αρκετή δημοσιότητα.

Φυσικά η όλη κατάσταση είναι και θέμα ζήτησης και προσφοράς: οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί για τα 100 τεστ, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για το ποιος θα το κάνει, ενώ όταν υπάρχει ικανός αριθμός, τότε δεν χρειάζεται να υπάρχει πίεση.

Πάντως η αλήθεια είναι πως η πραγματοποίηση τεστ με αυτό τον τρόπο, ιδιαίτερα όσο αντέχει ο καιρός, είναι πολύ καλύτερος, και από άποψη προσέλευσης, αλλά και από άποψη αναμονής, η οποία θα πρέπει να αποφεύγεται σε τέτοιες περιπτώσεις μιας και είναι μοιραίο να προκαλέσει συνωστισμό.

Όσο για τα αποτελέσματα, για τη συνέπεια αυτών θα πρέπει να περιμένουμε λίγο, αλλά ανεξάρτητα από το αν είναι λίγα ή πολλά, άποψη των περισσότερων είναι ότι μάλλον οι αποφάσεις έχουν ληφθεί…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.