«Ωκεανιδα» vs Κυριακος σημειωσατε 1

Απαρατήρητα

Όχι ότι δεν κατανοούμε το δύσκολο πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών και δη την δεδομένη χρονική περίοδο – προεκλογική-, αλλά στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της επίσκεψής του στην Θράκη, περισσότερο σε θρίλερ έχει εξελιχτεί.
 
Και ενώ εδώ και δύο εβδομάδες διακινούνται και δια στόματος γαλάζιων στελεχών τα περί επίσκεψής τους το προσεχές Σαββατοκύριακο, τελικά χθες ενημερωθήκαμε και πάλι δια στόματος γαλάζιων στελεχών πως και αυτή η επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τελικά ακυρώθηκε λόγω… κακοκαιρίας!
 
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές βέβαια ο καιρός, στη Ροδόπη τουλάχιστον, όχι μόνο δεν μας προϊδεάζει για κακοκαιρία αλλά περισσότερο για βόλτα στην παραλία, σε κάθε περίπτωση όμως οι μετεωρολόγοι μας προειδοποιούν για βαριά κακοκαιρία, με ισχυρές χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους, ισχυρές βροχές και καταιγίδες ακόμα και χιονοπτώσεις.
 
«Ωκεανίδα» vs Κυριάκος Μητσοτάκης στην προκειμένη περίπτωση σημειώσατε 1, με τα γαλάζια στελέχη βέβαια – με τα νεύρα κρόσσια ομολογουμένως – να αναμένουν με ανυπομονησία την νέα ημερομηνία της επίσκεψης του Κυριάκου. Και εμείς, οι δημοσιολογούντες, ομολογουμένως επίσης, δεδομένου ότι το προεκλογικό σκηνικό – ιδιαίτερα στα της τοπικής αυτοδιοίκησης – σε ,ότι αφορά τα της γαλάζιας παράταξης παραμένει τεταμένο και η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει συνδεθεί από πολλούς με ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
 
Καιρού επιτρέποντος λοιπόν για την Θράκη κ. πρόεδρε σας αναμένουμε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.