Οινο – δοκιμες στη «Μαρμελαδα»

Τη νέα εσοδεία τριών κρασιών του Κτήματος Λαζαρίδη είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι θαμώνες του Wine-Bar

Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι γνωστά για την υπερκατανάλωση φαγητού, μιας και οι γευστικές «προκλήσεις» βρίσκονται παντού, ωστόσο οι εορτές των Χριστουγέννων αποτελούν και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους λάτρεις και του αλκοόλ να πιουν δίχως το άγχος της επόμενης μέρας.
 

Καθώς το κρασί είναι από τα ποτά που τις γιορτινές μέρες έχει την τιμητική του, η Μαρμελάδα Wine Bar διοργάνωσε μία βραδιά Wine Testing με κρασιά ενός από τα σημαντικότερα κτήματα στην Ελλάδα αυτό του Κώστα Λαζαρίδη.
 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς η «Μαρμελάδα» προσέφερε στους θαμώνες της την ευκαιρία να δοκιμάσουν όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία κρασιά του Κτήματος Λαζαρίδης. Το πολυβραβευμένο λευκό Semillon, με σταφύλια από την μπορντωλέζικη ποικιλία Semillon, το ροζέ Merlot από την νέα σειρά κρασιών του Κώστα Λαζαρίδη και το καστανοκόκκινο αγαπημένο Syrah.
 

Μία άκρως ταιριαστή επιλογή από πλευράς της «Μαρμελάδας» τόσο λόγω εορταστικών ημερών όσο και λόγω του κρύου, που επιβάλλει ένα ποτήρι κρασί για «ζέσταμα», η οποία συνοδεύτηκε κατόπιν προτάσεων από πλευράς των ειδικών και από αλμυρά ή γλύκα πιάτα, φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από την «Μαρμελάδα» αλλά και τις μουσικές επιλογές της Dj Miss Take.
 
Καλές γιορτές!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.