Οικογενειακη αλληλεγγυη…

Απαρατήρητα

Μπορεί η ΕΡΤ να μην βλέπει και να μην δείχνει ως παρόντα τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στην έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κομοτηνή,
 
παρόλα αυτά κάτι καινούργιο αρχίζει να «παίζει» με την τωρινή υποψηφιότητα του βουλευτή Ροδόπης, που έχει σημαντική πλέον θητεία στην πολιτική, αλλά επιθυμεί να είναι εκ νέου παρών, παρότι… Καραμανλικός σε αυλή Μητσοτακική.
 
Πέρα όμως από τις γνωστές αλχημείες της πολιτικής  —τα ονομαζόμενα συντροφικά μαχαιρώματα— που δεν είναι και ό,τι το καλύτερο ιδιαίτερα στα καθεστωτικά κόμματα, υπάρχουν κι άλλες διαστάσεις στην περίπτωση Στυλιανίδη που είναι λανθάνουσες μεν αλλά αξιοσημείωτες.
 

Το καινούργιο λοιπόν με την νέα προεκλογική παρουσία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Ροδόπη είναι η παρουσία των τριών παιδιών του που μεγάλωσαν, είναι «αφανή» στους πολλούς, τους μη νεοδημοκράτες, αλλά είναι δίπλα του και «φύσει» και… «θέσει».
 
Φύσει στην οικογένεια και θέσει τόσο στο τετράπτυχο του εντύπου που διένειμε ο βουλευτής όσο και στις περιοδείες του, όπως η βόλτα στους δρόμους της πόλης δίπλα στον Κώστα Καραμανλή και τον μπαμπά τους, το Σάββατο που μας πέρασε.
 
Όμορφα παιδάκια, και ο Στέλιος, ο μοναχογιός και οι όμορφες κόρες, η Γεωργία και η Ελένη, και πολύ εξοικειωμένα με τον δημόσιο χώρο…. Λογικό θα πείτε!!! Τ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.