Οι υποψηφιοι… θα χρειαστουν βιταμινες

Απαρατήρητα

Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα όλα τα σχήματα που θα κατέλθουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στην Κομοτηνή, όμως ήδη οι επίδοξοι μνηστήρες του Δημαρχιακού θώκου έχουν αρχίσει τις επισκέψεις σε οικισμούς, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν εκδηλώσεις.
 
Έτσι στο Ροδίτη πήραμε μια πρώτη γεύση του τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες, μιας και στην εκδήλωση για την ιστορία του Ροδίτη παρέστησαν τόσο ο νέος επικεφαλής της «Κοινωνικής Συμμαχίας» Γιάννης Γκαράνης, όσο και ο φερόμενος ως «εκλεκτός» της ΝΔ στην Κομοτηνή, Αντώνης Γραβάνης, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης Γιάννη Βεζυριαννίδη.
 
Έτσι ενώ οι εκλογές είναι 7 μήνες μακριά, οι υποψήφιοι θα ξεκινήσουν να τρέχουν. Άλλωστε η επόμενη περίοδος βρίθει εκδηλώσεων και κοινωνικών δράσεων μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ στη συνέχεια, ανοίγει η σεζόν της πίτας, μετά είναι οι χοροί,  μετά το Πάσχα, θα λιώσουν τα παπούτσια τους στις εκδηλώσεις.
 
Για αυτό καλό θα ήταν αφενός κάπως να πιάσουν ένα ρυθμό, αφετέρου να προμηθευτούν βιταμίνες, γιατί η προεκλογική περίοδος προβλέπεται μακριά, και δύσκολη. K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.