Οι προφεστιβαλικες εκδηλωσεις των φετινων Πολιτιστικων Αλκυονιδων της Κοινοτητας Νεων

Σε φεστιβαλικούς ρυθμούς κινείται η Κοινότητα Νέων της πόλης μας και όλη η πόλη μαζί  τους, καθώς και φέτος αναβιώνουν τον θεσμό των ΠολιτιστικώνΑλκυονίδων. Πρόκειται για έ ναν θεσμό που αποσκοπεί στο να αποδείξει έμπρακτα τη λειτουργία της φοιτητιώσας νεολαίας της πόλης μας ως ενός ζωντανού οργανισμού που ζει και δρα στα πλαίσια αυτής αλλά και μαζί με αυτή.

Οι Πολιτιστικές Αλκυονίδες θα αναβιώσουν και φέτος από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου, σε ένα πλούσιο σε πολιτιστικές δράσεις πρόγραμμα, ενώ οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις ξεκινούν αυτή την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στο Στέκι της Κοινότητας Νέων στην οδό Κων/νου και Ελένης & Ιερωνύμου γωνία.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί καραόκε πάρτυ από το μουσικό και το ραδιοφωνικό τμήμα της Κοινότητας, ενώ το Σάββατο στις 19.00 θα προβληθεί η ταινία «Ο Εγωιστής Γίγαντας» της Clio Barnard, με το κινηματογραφικό τμήμα της Κοινότητας να συντονίζει την συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φιλοσοφική συζήτηση με θέμα «Ανθρωπισμός, Επιλογές και Ελευθερία» με τον Αναπλ.Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, Βασίλη Δαλκαβούκη και το λογοτεχνικό τμήμα της Κοινότητας, ενώ θα υπάρχουν παράλληλες προβολές ταινιών μικρού μήκους.
Ωραία!!!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.