Οι «πειρατες» του Χριστοδουλου Τοψιδη

Απαρατήρητα

Αν και όπως μπορείτε να διαβάσετε και στη σημερινή «γνώμη» του «ΠτΘ» οργανωτικά η εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Τοψίδη κρίθηκε ως άψογη και επαγγελματική, γεγονός που σημαίνει ότι ο επικοινωνιολόγος του ή η επικοινωνιακή του ομάδα ξέρει καλά τη δουλειά της, δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε την επιλογή του μουσικού «theme» της όλης εκδήλωσης, ήτοι του soundtrack της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Μάλιστα το εν λόγω κομμάτι φέρει και τον τίτλο “He’s a Pirate” καθώς και την υπογραφή του Hans Zimmer ενός εκ των γνωστότερων παγκοσμίως σήμερα συνθετών και μουσικών παραγωγών.

Η επιλογή του κομματιού σχολιάστηκε ενδεχομένως όσο και τα όσα ακούσαμε δια στόματος του κ.Τοψίδη αλλά και τις παρουσίες που καταγράφηκαν στην εκδήλωση, γεγονός μάλλον θετικό καθότι, όπως λένε και οι επικοινωνιολόγοι “ There is no such thing as bad publicity”.

Όχι ότι η επιλογή σχολιάστηκε αρνητικά, απλά  πολλοί είναι εκείνοι που προσπάθησαν να «διαβάσουν» τα «ψιλά γράμματα» της επιλογής, υπογραμμίζοντας ότι μάλλον πρόκειται για σαφή παραπομπή στην συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κ. Τοψίδη των λεγόμενων «ανταρτών» της τωρινής διοικούσας παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση».

Θα μου πείτε άλλο «πειρατής» άλλο «αντάρτης», στην προκειμένη ωστόσο μάλλον με το ίδιο περιεχόμενο. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.