Οι «Παραμορφωσεις» του Francis Bacon Project sold out στο Nottingham

Τη μουσική σύνθεση της performance υπογράφουν οι Κομοτηναίοι Γιώργος Αϋφαντής και Φίλιππος Καραπάτσιος

Από την Θεσσαλονίκη στη Μεγάλη Βρετανία θα βρεθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι συντελεστές της  παράστασης «Francis Bacon – Παραμορφώσεις», που έκανε πρεμιέρα στην «πρωτεύουσα» της Βορείου Ελλάδος τον περασμένο Οκτώβριο.
 
Ανάμεσα σε αυτούς και οι Κομοτηναίοι Γιώργος Αϋφαντής και Φίλιππος Καραπάτσιος, οι οποίοι όπως είχαμε γράψει και τότε υπογράφουν τη μουσική σύνθεση και εκτέλεση της performance.
 
Η πρωτότυπη καλλιτεχνική πρόταση τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παυλίδης, αφού κέρδισε το φιλοθεάμον κοινό της συμπρωτεύουσας, αναμένεται να «ανέβει» στη σκηνή του Διεθνούς Φεστιβάλ UKYA CITY TAKEOVER που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019 στο Nottingham.
 
Η παράσταση έχει προγραμματιστεί για τις 8 του Φεβρουαρίου και σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Festival είναι ήδη Sold Out.
 
Γεγονός διόλου τυχαίο, αν σκεφτεί κανείς ότι η performance είναι απολύτως σύμφωνη με τη βασική φιλοσοφία της Διεθνούς διοργάνωσης που δεν είναι άλλη από την υποστήριξη συνεργασιών αλλά και του διαπολιτισμικού διαλόγου μεταξύ καλλιτεχνών που δημιουργούν ευκαιρίες και «γιορτάζουν» τη δημιουργικότητα σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.
 
Καλή επιτυχία! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.