Οι νομικοι συμβουλοι της ΠΑΕ Παναθηναικος σε σεμιναριο στο 27ο Συνεδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Το Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ διαχρονικά αποτελεί πόλο έλξης για αξιόλογες προσωπικότητες από τον χώρο αθλητισμού. Μπορεί η οικονομική κρίση να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για πολύ κόσμο ώστε να ταξιδέψει στην Κομοτηνή και να παρακολουθήσει τις εργασίες, δεν παύει όμως να προσελκύει σημαντικά ονόματα του χώρου από διάφορα πόστα.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 10 Μαΐου στις  17.00 στο πλαίσιο του 27ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο με τίτλο «Αθλητικό δίκαιο, αθλητική διαμεσολάβηση και διαπραγματεύσεις». Σε αυτό το σεμινάριο θα μιλήσουν δύο νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα οι κ. Παντέλας και Παπαντωνίου, οι οποίοι θα αναλύσουν θέματα που έχουν περάσει από τα χέρια τους. Το σεμινάριο κυρίως άπτεται θεμάτων βασικών διαπραγματευτικών ικανοτήτων και επίλυσης διαφόρων στον αθλητισμό

Η εισήγηση για τις διαπραγματεύσεις είναι του Καθηγητή κ. Δημήτρη Γαργαλιάνου ενώ οι δικηγόροι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μιλήσουν για αποζημίωση κατάρτισης και συνεισφορά αλληλεγγύης ή όπως είναι πιο γνωστός ο  όρος «τροφεία» , δηλαδή τι δικαιούται μια ομάδα από μεταγραφή ενός ανήλικου.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ το σεμινάριο και υπεύθυνος αυτού είναι ο κ. Δημήτρης Πουλακίδης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής  του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.