Οι νεαροι αναρριχητες του ΕΟΣ Ροδοπης στις πρωτες θεσεις του 13ου Περιφερειακου αγωνα δυσκολιας αγωνιστικης αναρριχησης

«Πλώρη» για το Πανελλήνιο βάζει η πλειοψηφία της «αποστολής»

Ο πρώτος αγώνας αγωνιστικής αναρρίχησης για το 2018 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 3 Μαρτίου στην φιλόξενη πίστα του Αιγινίου. 96 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Βόρεια Ελλάδα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων και δέκα αθλητές και αθλήτριες του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής.
 
Πιο συγκεκριμένα την περιοχή μας εκπροσώπησαν οι Κωνσταντίνα Χριστίδου, Άννα Κασμερίδου, Αλίκη Κασάπη, Όλγα Εξακοϊδη, Αικατερίνη Καμπά, Μαρία – Αγγελική Χατζηχριστοδούλου, Ολυμπία Εξακοϊδη, Μαρία Κασάπη, Γιώργος Μουρελάτος και Γιώργος Σεμπερίδης, στο σύνολό τους νεαροί αθλητές παρουσία επίσης των προπονητών τους Αρχοντή Εξακοϊδη και Δέσποινα Μουταφίδου.
 
Αρκετοί μάλιστα από τους Κομοτηναίους αθλητές και αθλήτριες «πλασαρίστηκαν» σε πολύ καλές θέσεις, διεκδικώντας το δικαίωμα της συμμετοχής τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο κερδίζουν οι 8 καλύτεροι κάθε κατηγορίας.
 

Ως προς τα αποτελέσματα Γιώργος Μουρελάτος κατέκτησε την 5η θέση στην Α’ κατηγορία Νέων, ο Γιώργος Σεμπελίδης την αντίστοιχη 5η θέση στην Γ’ κατηγορία Νέων, ενώ την 3η θέση στις κατηγορίες Α’ Νέων και Β’ Νέων κατέκτησαν αντίστοιχα οι Κωνσταντίνα Χριστίδου και Αλίκη Κασάπη.
 
Η Άννα Κασμερίδου τερμάτισε 10η στην κατηγορία Β΄Νέων, η Όλγα Εξακοϊδη 2η στην κατηγορία Γ’ Νέων, όπως αντίστοιχα και η Αικατερίνη Καμπά στην κατηγορία Γ’ Νέων, ενώ η Μαρία – Αγγελική Χατζηχριστοδούλου τερμάτισε 9η στην Γ’ Κατηγορία Νέων.
 
Τέλος την 4η θέση στην Δ’ Κατηγορία Νέων κατέκτησε η Μαρία Κασάπη και την 13η θέση η Ολυμπία Εξακοΐδη.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, καλή δύναμη για την προετοιμασία τους σε όσους συνεχίσουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και καλή επιτυχία. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.