Οι μαθητες της Β’ ταξης του 8ου Δημοτικου εκαναν «ποδαρικο» στις νεες εγκαταστασεις του «ΠτΘ»

Απαρατήρητα

Και μιας και μιλάμε για παιδιά να πούμε πως με πολύ μεγάλη χαρά και φυσικά την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, δεχτήκαμε στις νέες εγκαταστάσεις του «ΠτΘ» τους μικρούς μαθητές της Β’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

Είκοσι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους κ.κ. Δέσποινα Γεωργιάδου και Νάσια Δούρου, επισκέφθηκαν τα γραφεία μας και έμαθαν από κοντά τον τρόπο και τη διαδικασία έκδοσης μίας εφημερίδας καθώς σε λίγες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο τεύχος της δικής τους σχολικής εφημερίδας.

Όπως μας εκμυστηρεύτηκαν τα δικά τους «ρεπορτάζ» θα αφορούν τόσο ζητήματα της επικαιρότητας όπως ο κορωνοϊός, από την δική τους οπτική, όσο και ζητήματα της καθημερινής τους παρουσίας στο σχολείο.

Μάλιστα επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για την συγγραφή όσο και για την έκδοση μιας εφημερίδας κατακλύζοντάς μας με ερωτήσεις, ενώ έστειλαν και την δική τους καλημέρα στους ακροατές και τις ακροάτριες του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm».

Εν αναμονή του πρώτου φύλλου της εφημερίδας τους να τους ευχαριστήσουμε θερμά για το «ποδαρικό» τους στις νέες εγκαταστάσεις του «ΠτΘ» και ευχόμαστε να μας δοθεί η δυνατότητα και στο πολύ απώτερο μέλλον οι πόρτες μας να είναι πάντα ανοιχτές για να υποδεχόμαστε το μέλλον του τόπου μας, όπως  τους μικρούς φερέλπιδες δημοσιογράφους του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.