Οι κυριες του Εβρου στο Marie Claire

Ο Έβρος έχει την τιμητική του στις σελίδες των πανελλήνιας κυκλοφορίας εντύπων την δεδομένη χρονική στιγμή. Και δικαίως αν αναλογιστεί κανείς τις ομορφιές και τους ανθρώπους του, που ωστόσο αναδεικνύονται δυστυχώς με την αφορμή των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Σε κάθε περίπτωση κρατώντας το θετικό, να πούμε πως ο Έβρος και μάλιστα οι κυρίες του, πρωταγωνιστούν στο νέο τεύχος του γνωστού περιοδικού Marie Claire που κυκλοφορεί την προσεχή Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Συγκεκριμένα 15 γυναίκες του Έβρου, φωτογραφίζονται για το Marie Claire και μοιράζονται τις ιστορίες τους και τα όνειρά τους. Και όπως αναφέρεται στην «προαναγγελία» του περιοδικού «οι κυρίες του Έβρου, περήφανες και δυναμικές, γεμίζουν τη ζωή ομορφιά με τα χέρια τους, την τέχνη, τις ιδέες και τη θέλησή τους. Σε αυτόν τον τόπο που ενώνει δύο ηπείρους, και συνδυάζει τις προκλήσεις με τις μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης, 15 από αυτές τις γυναίκες φωτογραφίζονται».

Στις φωτογραφίες του goartistgr «εμφανίζονται» η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, η κτηνοτρόφος Λαμπρινή-Νεκταρία Παπανικολάου, η υφάντρα στο πρόγραμμα «Ρίζα» του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης κ. Ζωγραφούλα Βασιλοπούλου και οι συνταξιούχοι αγρότες Σωτηρία και Παναγιώτης Αραμπατζής.

Να υπενθυμίσουμε πως το περιοδικό έχει «στενή σχέση» με τον Έβρο καθώς αρχισυντάκτριά του διατελεί η Εβρίτισσα Γαλάτεια Λασκαράκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.