Οι κιτρινες γραμμες της Βενιζελου

Μπορεί στην κεντρική πολιτική σκηνή να κυριαρχούν οι κόκκινες γραμμές, ωστόσο στη νυχτερινή ζωή της Κομοτηνής οι γραμμές που κυριαρχούν είναι οι κίτρινες. Ο λόγος για την χάραξη κίτρινων γραμμών στα καταστήματα της πόλης που εκδίδουν άδειες για κατάληψη κοινοχρήστων χώρων ώστε να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα.
 
 Να θυμίσουμε ότι η κίτρινη διαγράμμιση θεωρείται πλέον απαραίτητο στοιχείο για την έκδοση νέας άδειας κατάληψης κοινοχρήστων χώρων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να ελέγχουν την ορθότητα της χάραξης πριν την έκδοση της άδειας.
 
Κι αν ο Δήμος οδηγήθηκε στη λήψη της σχετικής απόφασης για να αποφευχθούν φαινόμενα, κυρίως στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, όπου κυριολεκτικά σε ορισμένα σημεία ήταν αδύνατη η διέλευση πεζών παρατηρείται πως το μέτρο επιφέρει μια κάποια ευταξία μόνο όσο ο ήλιος είναι στον ουρανό, γιατί όταν πέσει το βράδυ οι γραμμές θαρρείς και καμπυλώνονται και έτσι η εικόνα του πεζοδρόμου της Βενιζέλου επανέρχεται στην προτέρα της κατάσταση.
 
Το απέδειξε πολλές φορές η Ιστορία πως τον Έλληνα δεν τον βάζεις εύκολα σε γραμμές, όπως το απόδειξε άλλωστε και ο Αϊνστάιν, όλες οι γραμμές καμπυλώνονται στο χωροχρόνο… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.