Οι κατοικοι του Δημου Μαρωνειας – Σαπων γεμισαν το «Καλαθι της αγαπης»

Με τρόφιμα και είδη ρουχισμού για τους συμπολίτες τους που βρίσκονται σε ανάγκη

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το ψύχος, οι κάτοικοι των Σαπών απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως διαθέτουν τις θερμότερες καρδιές. Ντύθηκαν λοιπόν ζεστά και αψηφώντας το κρύο που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επισκέπτονταν το Πάρκο του Άη Βασίλη για να αφήσουν τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού που συνέλλεξαν για τους συμπολίτες τους που βρίσκονται σε ανάγκη.
 
Το «Καλάθι της Αγάπης» που στήθηκε στο Πάρκο του Άη Βασίλη με πρωτοβουλία του Δήμου Μαρωνείας Σαπών, της Ένωσης Επαγγελματικών Σαπών, του Συλλόγου Γυναικών Σαπών, του Συλλόγου Πολιτισμού και Ανάπτυξης «ΔΡΩ», του Συλλόγου Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά» και του Συλλόγου Αρσακείου «Το Ευθύμιο» γέμισε με είδη πρώτης ανάγκης, αλλά κυρίως με την αγάπη ,την προσφορά και την αλληλεγγύη των συμπολιτών μας που υπό αντίξοες συνθήκες, ελέω καιρού αλλά και οικονομικής κρίσης, ανταποκρίθηκαν και πρόσφεραν ότι ήταν για τον καθένα και την καθεμία δυνατό, για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στις Σάπες αλλά και την Ξυλαγανή.
 
Το πάρκο του Αη Βασίλη στις Σάπες επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης με τους συνεργάτες του, οι οποίοι έδωσαν πρώτοι το παράδειγμα γεμίζοντας το καλάθι της αγάπης και συγχαίροντας τους διοργανωτές για την όλη πρωτοβουλία.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.