Οι γυναικες των Προσκυνητων «μπροσταρισσες» στην αναμορφωση του Δημοτικου Σχολειου

Απαρατήρητα

Την δύναμη των συλλογικοτήτων αλλά και της αλληλεγγύης αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά οι κάτοικοι των Προσκυνητών και συγκεκριμένα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών του οικισμού, χάρη στα οποία πραγματοποιήθηκαν καίριες παρεμβάσεις στο κτίριο του δημοτικού σχολείου του οικισμού.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στην σελίδα «Προσκυνητές Ροδόπης» με την βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Προσκυνητών πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα εργασίες αποκατάστασης υδραυλικών στις τουαλέτες των δασκάλων, εργασίες τοποθέτησης πάγκου στην κουζίνα του κυλικείου καθώς και τοποθέτησης νέας περίφραξης.
 

Αυτές είναι ένα μικρό δείγμα των παρεμβάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία των κατοίκων του οικισμού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠτΘ» έπεται και συνέχεια.
 
Για μία ακόμα φορά συγχαρητήρια στον Σύλλογο για την πρωτοβουλία αλλά και για το μήνυμα που κυρίως περνούν ότι αυτό που χρειάζεται είναι η θέληση και η σύμπραξη όλων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένεκα και της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου…πιο επίκαιρο από ποτέ.
 
Πολλά πολλά μπράβο λοιπόν. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.