Οι φοιτητες του Δημοκριτειου λενε «ναι» στον εθελοντισμο

Απαρατήρητα

Η ζωή στο πανεπιστήμιο είναι σαν ένα νεανικό θεατρικό έργο: φρέσκα πρόσωπα πρωταγωνιστούν και όλο το σκηνικό διαπνέεται από τρέλα, γέλιο και ανεμελιά! Τα ηνία στα χέρια τους παίρνουν , οι φοιτητές της Κομοτηνής, πιθανότατα με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι περιμένει ο οποιοσδήποτε, έχοντας ήδη πλούσιες εμπειρίες τόσο από το Πανεπιστήμιο, όσο και από την ίδια την πόλη.
 
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο διαθέτει μία από τις πιο δραστήριες φοιτητιώσσες νεολαίες, που έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι δίνει το παρών όχι μόνο στις ακαδημαϊκές παραδόσεις και τις εκδηλώσεις των σχολών, αλλά και στην διοργάνωση και την υλοποίηση δράσεων, συνεδρίων και ημερίδων.
 
Εξ ου και ένα μεγάλο μέρος της πρόσφατης διοργάνωσης για την παρουσίαση της Αρμενικής Εβδομάδας βασίσθηκε σε εθελοντική πρωτοβουλία των φοιτητών του Τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, οι οποίοι τα κατάφεραν διόλου άσχημα.
 
Έτσι, οι νεαροί φοιτητές στελέχωσαν με επιτυχία την γραμματεία του συνεδρίου, υποδέχθηκαν τους κεντρικούς ομιλητές και τους καλεσμένους και φρόντισαν για την φωτογραφική κάλυψη της Τελετής Έναρξης.
 
Δεν πρέπει, εξάλλου, να ξεχνάμε πως το Πανεπιστήμιο υπάρχει για τους φοιτητές του! Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.