Οι δυναμικες Διασωστριες του Ερυθρου Σταυρου Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Η οργάνωση του Ερυθρού Σταυρού δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει συνδεθεί με την αλληλεγγύη και τη αφειδώλευτη συνδρομή στον συνάνθρωπο. Οι κάτοικοι της Ροδόπης μπορούν και γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως τα παραπάνω δεν είναι μια υπερβολή αλλά η αποτύπωση της νοοτροπίας που διακατέχει κάθε μέλος της οργάνωσης. Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού άλλωστε είναι διαρκώς παρών σε κάθε είδους κοινωνική δραστηριότητα και ειδικά τώρα με την πανδημία συμβάλει και συνδράμει τα μέγιστα όπως και όπου του ζητηθεί.

Σε περιπτώσεις δε, όταν έκτακτες συνθήκες το επιβάλλουν προσφέρει τη βοήθειά του και εκτός Ροδόπης, όπως έγινε πρόσφατο με τον σεισμό στη Θεσσαλία. Το Τμήμα της Κομοτηνής ήταν από τα πρώτα που έφτασε στη σεισμόπληκτη περιοχή για να συνδράμει τους κατοίκους.

Χθες το ΠΤ Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δημοσίευσε στο λογαριασμό που διατηρεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ένα βίντεο που δείχνει πώς μέσα σε λίγη ώρα 6 Διασώστριες του ΠΤ Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναρμολογούν μια σκηνή, για τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Το βίντεο συνοδεύεται από την φράση «οι γυναίκες είναι δυνατές, δυναμικές και μπορούν να καταφέρουν τα πάντα!». Νομίζουμε πως δεν χωρά αμφιβολία επί τούτου.

Δείτε το βίντεο στον εξής σύνδεσμο https://www.facebook.com/komotiniredcross/posts/10158487015767639

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.