Οι Avengers Running Team εκπροσωπησαν την Κομοτηνη στο Porto Carras Spring Half Marathon 2015 powered by XTERRA

Εξαμελή «αντιπροσωπεία» αποτελούμενη από τους κ.κ. Άνθιμο Σεβδυνίδη, Αντώνη Στεργιάδη, Άρη Μύρκο, Μαριλένα Κοκκίνου, Ελένη Μαζαράκη και Αντώνη Αβραμίδη, που συνθέτουν την ομάδα “Avengers Running Team” είδε η Κομοτηνή στην μεγάλη αθλητική διοργάνωση “Porto Carras Spring Half Marathon 2015 powered by XTERRA” που έλαβε χώρα στις 30 και 31 Μαΐου στη Σιθωνία Χαλκιδικής, με περισσότερες από 500 συμμετοχές από όλη την χώρα και το εξωτερικό.
 
Στο αθλητικό διήμερο, που έλαβε χώρα στο βραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Porto Carras στη Σιθωνία Χαλκιδικής, περιελάμβανε για την πρώτη ημέρα αγώνες τρεξίματος στο πευκόφυτο περιβάλλον και τα λιμανάκια του συγκροτήματος δίπλα στη θάλασσα καθώς επίσης και αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας στα πεντακάθαρα νερά του κόλπου του Μαρμαρά.
 
Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αγώνας τρεξίματος σε 3 διαφορετικές αποστάσεις 5 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων και 21 χιλιομέτρων (Ημιμαραθώνιος), αντίστοιχα δίνοντας την δυνατότητα σε όλους, να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους και να χαρούν την συμμετοχή σε πανέμορφες διαδρομές μέσα στη φύση, στις οποίες η πόλη μας εκπροσωπήθηκε επάξια από τα μέλη της “Avengers Running Team”.
 
Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο κολυμβητικός αγώνας ανοικτής θάλασσας σε 3 διαφορετικές αποστάσεις 1000, 2500 και 5000 μέτρων αντίστοιχα με εκκίνηση και τερματισμό την παραλία του συγκροτήματος σε σηματοδοτημένη διαδρομή.
 
Οι πλειοψηφία των συμμετεχόντων έδωσε και φέτος το «παρών» έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την περσινή διοργάνωση, εντυπώσεις που ενισχύθηκαν περαιτέρω φέτος, καθώς η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο από πλευρά των αθλητών όσο και από αυτή των θεατών.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.