Οι «αντικαραμανλικοι» του ΣΥΡΙΖΑ βρυχωνται για Βατοπεδι…

Μπορεί Καμμένος και Παπαγγελόπουλος να συμφωνούν ότι Αλέξης Τσίπρας και Κώστας Καραμανλής είναι οι πιο αδιάφθοροι πολιτικοί της μεταπολίτευσης, στον ΣΥΡΙΖΑ  όμως και δη στην Κ.Ο. του κόμματος, δεν φαίνεται να συμμερίζονται όλοι την γνώμη των δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησής τους.    

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Εβρίτισα βουλευτής με καταγωγή από την Ορεστιάδα, Αναστασία Γκαρά η οποία έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την παρακάτω ανάρτηση την οποία και σας παραθέτω χωρίς δικά μου… κόμματα και τελείες.     

«Άλλη μία είδηση που έχασε την είδηση. Αθωώθηκαν τα ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ πρόσωπα στην υπόθεση Βατοπεδίου. Κάποιοι όμως έσπευσαν να διαμηνύσουν ψευδώς ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο.
Και όμως το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ διαπράχθηκε από ΠΟΛΙΤΙΚΑ πρόσωπα. Τα οποία δε δικάστηκαν ποτέ. Τα αδικήματα των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για τα σκάνδαλα ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ επειδή έκλεισε άρον άρον τότε η Βουλή.
 
Κάπως έτσι ο τότε Πρωθυπουργός Καραμανλής “ανέλαβε την ευθύνη”. Με παραγραφή.
 
Σκάνδαλα, μίζες, καρτέλ, λαμογιές … έχουν εγγραφεί στα τεύχη της ιστορίας τους… Γι αυτό κ επιστρατεύουν τεχνικές κ φαντασία στις “ειδήσεις”.
Δυστυχώς για να βρεις την αλήθεια -το γεγονός- σε μία είδηση σήμερα, θέλει προσοχή και τέχνη…. πονηροί οι καιροί».
 
Υπενθυμίζω ότι η συμπαθής βουλευτής εξ Ορεστιάδος, είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα και προσωπικά την συγχαίρω για το θάρρος της γνώμης της σε μια εποχή που στου Μαξίμου, μάλλον, δεν ακούν με θέρμη τις απόψεις της για τον τέως πρωθυπουργό! Δ.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.