Οι «αφηγησεις» της Δομινας Αποστολιδου βρηκαν «στεγη»

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από το ένα λεπτό στο άλλο […] μόνο ο άνθρωπος έχει την ανάγκη να μιλά για το «για πάντα»…
 
Και η φωτογραφία είναι ίσως ένα από τα λίγα μέσα που μπορεί να σου προσφέρει την ψευδαίσθηση του «για πάντα» αποτυπώνοντας αγαπημένες στιγμές, ανθρώπους, μέρη  καταστάσεις… που κάποτε, στην φυσιολογική ροή του χρόνου και της εξέλιξης, θα χαθούν.
 
Και οι φωτογραφίες ξεθωριάζουν με τον καιρό, ωστόσο σου έχουν προσφέρει την δυνατότητα να αναπολήσεις, να  αφηγηθείς ιστορίες που νόμιζες πως είχαν ξεχαστεί στο πέρασμα του χρόνου, να θυμηθείς ή και να γνωρίσεις ανθρώπους, στιγμές … εικόνες! Να χωρέσεις το «για πάντα»  σε ένα μόλις δευτερόλεπτο…
 
Κάπως έτσι περιγράφει τις φωτογραφίες της η Δομίνα Αποστολίδου, μία εκ των πιο δραστήριων και κατά την άποψή μας τουλάχιστον, ταλαντούχων, μελών της Φωτογραφικής Ομάδας της Κομοτηνής, η οποία πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, «ανέβασε» το νέο προσωπικό της site αφιερωμένο στις φωτογραφίες της.
 
Ένα ηλεκτρονικό portfolio ή καλύτερα μία ηλεκτρονική σελίδα για τις αφηγήσεις της, μιας και η ίδια επισημαίνει πως της αρέσει μέσα από τις φωτογραφίες της να διηγείται ιστορίες.
 
Εμείς με την σειρά μας απολαμβάνουμε να τις «διαβάζουμε»… επομένως θα της ευχηθούμε «καλοτάξιδο» και «πολυγραφότατο»  το νέο της εγχείρημα…
 
Μπορείτε να ξεκινήσετε τις «αναγνώσεις» σας στο www.dominaapostolidou.com. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.