Ο βουλευτης Ροδοπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημητρης Χαριτου σε εκδηλωση του Ιδρυματος «Σταυρος Νιαρχος»

Για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σταύρος Νιάρχος»

Στη  διοργάνωση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» SNF Nostos Health παραβρέθηκε την Πέμπτη ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, μαζί με τον πρώην υπουργό Υγείας, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Ξανθό και τον βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρο Αραχωβίτη. Παρουσιάστηκαν οι Πρωτοβουλίες του Ιδρύματος για την Υγεία και η συμβολή του στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος και πιο συγκεκριμένα στην κατασκευή των τριών νοσοκομείων, ανάμεσα τους και το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σταύρος Νιάρχος». 

Στην εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέας Δρακόπουλος παρουσίασε τις δράσεις του Ιδρύματος, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει την συνεισφορά του παρευρισκόμενου στην εκδήλωση πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Αν.Ξανθού. Άλλωστε η επιλογή για να κατασκευαστεί στην Κομοτηνή το νέο νοσοκομείο μέσα από τη μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος για τον χώρο της υγείας ήταν μια πολιτική απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι γενικότερες αναφορές για την υγεία και την ιστορία της χώρας μας, όπως και αυτές για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής που έκανε στον χαιρετισμό του ο Ιταλός αρχιτέκτονας του έργου Ρέντσο Πιάνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.