Ο Τριανταφυλλος Παπαδακης πρωτος στις εκλογες του ΓΕΩΤΕΕ Θρακης

Απαρατήρητα

Όχι μόνο έθεσε εκ νέου την υποψηφιότητα για την επανεκλογή του στα όργανα του ΓΕΩΤΕΕ Θράκης, όπως γράψαμε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας, αλλά κατάφερε να πρωτεύσει κιόλας σε ψήφους! Ο λόγος για τον συντοπίτη μας, Ξυλαγανιώτη, κ. Τριαντάφυλλο Παπαδάκη που πήρε την πρωτιά στον κλάδο των γεωπόνων, κατά την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα χθες, για την ανάδειξη των μελών που θα συνθέσουν τα νέα όργανα διοίκησης του ΓΕΩΤΕΕ Θράκης, αλλά τους αντιπροσώπους στα κεντρικά όργανα του Επιμελητηρίου.
 
Ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμού του στο facebook ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν γράφοντας:
 
«Η επανεκλογή μου και η πρωτιά μου στους γεωπόνους, στα όργανα του ΓΕΩΤΕΕ ΘΡΆΚΗΣ μου δίνει δύναμη και ευθύνη να υπηρετήσω τον κλάδο για 3η και μάλλον τελευταία θητεία. 

Οι ψήφοι της παράταξης(64% !!!) στην τοπική διοικούσα ήταν περισσότερες κατά 16% περίπου από τις ψήφους που πήρε η παράταξη μας για το κεντρικό ΔΣ. Αυτό δείχνει μια αναγνώριση της δουλειάς και της πορείας των πραγμάτων σε επίπεδο Θράκης.
Ευχαριστώ όλους τους γεωπόνους, δασολόγους, κτηνιάτρους, γεωλόγους, ιχθυολόγους που με εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους.

Δεν είμαστε συνδικαλιστικό όργανο, αλλά συμβουλευτικό της Πολιτείας. Ο επιστημονικός σύμβουλος σε τοπικά θέματα των όποιων θεσμών του Κράτους. Κανονικά κατά την γνώμη μου έπρεπε να μην υπάρχουν παρατάξεις αλλά όλοι σε ένα ψηφοδέλτιο και να εκλέγονται οι καλύτεροι…. Αυτό όμως και να το προτείνεις, οι αριστεροί το θεωρούν αδιανόητο, αφού μετράνε τα “κουκιά” τους».
 
Τα συγχαρητήριά μας στον πάντα δραστήριο και άξιο με ό,τι καταπιάνεται Τριαντάφυλλο! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.