Ο Θρακιωτης που εκλεψε την παρασταση στο σαλονι αλογου της Zootechnia  

Ο Δημήτρης Ερεγλιάδης από την Ξάνθη, με τα Ανδαλουσιανά του άλογα τράβηξε το βλέμμα όλων των επισκεπτών

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Zootechnia Expo στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο χώρο της κτηνοτροφίας και του πρωτογενούς τομέα γενικότερα. 

Πόλος έλξης των επισκεπτών αποτέλεσε το Σαλόνι αλόγου στο περίπτερο 17, εκεί όπου ιππείς και άλογα από όλη την Ελλάδα έδωσαν ραντεβού και χάρισαν στο κοινό ιππικές παραστάσεις ενώ παράλληλα οι μικροί φίλοι του αλόγου είχαν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν και να τα ιππεύσουν. 

Εκεί, την παράσταση έκλεψε ο Δημήτρης Ερεγλιάδης από την Ξάνθη, ο οποίος μαζί με τα Ανδαλουσιανά του άλογα τράβηξε το βλέμμα όλων των επισκεπτών, έχοντας τρομερή χημεία και βηματισμό με τα άλογα του.  

Τα ανδαλουσιανά άλογα της φάρμας Yeguada Andaler κατέπληξαν μικρούς και μεγάλους φιλους του αλόγου, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρινόμενα στο έπακρο στα «αγγίγματα» εντολών του εκπαιδευτή και ιδιοκτήτη της φάρμας Δημήτρη Ερεγλιάδη. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο μαζί με τον ιππέα Χάρη, είχαν προσφέρει στις εγκαταστάσεις της Φάρμας Ιζα σε εκδήλωση του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής Ξάνθης  ένα πολύ ξεχωριστό ιππικό θέαμα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.