Ο Θεοχαροπουλος αποδομει με το γαντι την «Ωρα Αποφασεων»

Η απάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου στην επιστολή της Άννας Διαμαντοπούλου από την «Ώρα Αποφάσεων», σε σχέση με τις 11 προϋποθέσεις που θέτει η κίνηση αυτή για την ενότητα του χώρου της κεντροαριστεράς, είναι μία ευγενική απόρριψη, του τύπου «ευχαριστούμε αλλά τώρα πλέον περάσαμε από τα λόγια στις πράξεις».
 
Λέει συγκεκριμένα στο διά ταύτα ο Θεοχαρόπουλος απευθυνόμενος προς την Διαμαντοπούλου: «Σήμερα όμως δεν είναι δυνατόν να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος με ατέρμονες συζητήσεις που έχουν ταλαιπωρήσει τον χώρο της κεντροαριστεράς. Τώρα είναι η ώρα των πράξεων. Πολιτική συμφωνία υπάρχει με όλα τα κόμματα, τις κινήσεις και τα στελέχη του χώρου από τον περασμένο Ιούλιο με το πόρισμα της Επιτροπής Διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Έχουμε ξεκαθαρίσει εξάλλου ότι η ανταπόκριση των δυνάμεων του ευρύτερου χώρου θα οδηγήσει τόσο σε Συνέδριο όσο και σε εκλογή ηγεσίας από την κοινωνία – την βάση με ανοιχτές δημοκρατικές διαφανείς διαδικασίες. Στόχος δικός μας είναι όλες οι διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος για μη συμμετοχή στις ανοιχτές διαδικασίες που θα δρομολογηθούν».
 
Όπως καταλαβαίνετε, στην Δημοκρατική Συμπαράταξη έχουν πλέον την πολυτέλεια στην παρούσα συγκυρία, εκείνοι να βάζουν το πολιτικό πλαίσιο και όχι να δέχονται το πλαίσιο άλλων. Είναι θέμα timing…Δ.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.