Ο Θανασης Παπακωνσταντινου Απροστατευτος

Live stream συναυλία το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Οι δυνατότητες για live streaming συναυλίες σαφώς και δεν είναι καινούργιες. Υπάρχουν ως δυνατότητα εδώ και πολύ καιρό. Τον καιρό της καραντίνας δε αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από καλλιτέχνες που μας χάρισαν ιδιαίτερες στιγμές. Τότε βέβαια ήταν δωρεάν. Πλέον με όσα διαμείβονται στον χώρο τον πολιτιστικών εκδηλώσεων, σε σχέση με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που θεσπίζονται φαίνεται πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Μια τέτοια πρωτοβουλία που δείχνει για το «πού πάει το πράγμα» γνωστοποίησε πρόσφατα και ο αγαπημένος καλλιτέχνης Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται μια συναυλία live steaming που θα πραγματοποιήσει έναντι αντιτίμου με τίτλο «Θανάσης Παπακωνσταντίνου-Απροστάτευτος».

Η συναυλία  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 21:30 από την πλατφόρμα https://estage.gr/ και η προπώληση αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Μαζί του θα βρίσκονται οι: Βάσω Δημητρίου (ηλεκτρική κιθάρα, τζουρά) Αποστόλης Γιάγκος (πλήκτρα) Βασίλης Γιασλακιώτης (τύμπανα, λύρα) Βασίλης Κουτσονάνος (μπάσο) Γιάννης Λίταινας (τραγούδι, κιθάρα) Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο, φωνή) Κωσταντής Πιστιόλης (πνευστά, φωνή) Μάκης Πελοπίδας – Θράσος Αμπατζής: Ηχοληψία Χρήστος Λαζαρίδης – Βασίλης Πουφτής: Φωτισμοί 

Παραγωγή: ΑΧΟΣ
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.