Ο ΤΑΡ μεσα απο προσωπα και εικονες Ροδοπης και Εβρου

Ροδοπίτες αλλά και γενικότερα Θρακιώτες συμπολίτες μας πρωταγωνιστούν στο νέο διαφημιστικό βίντεο του ΤΑΡ, με τίτλο «Το καλό δεν κρύβεται» που προβάλλεται ήδη στα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και όχι μόνο.
 
Το εν λόγω βίντεο αφορά στην προβολή των έργων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που θα κάνει ο ΤΑΡ στις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Ελλάδας από τις οποίες θα διέρχεται, θέτοντας και απαντώντας ερωτήματα που σίγουρα  η πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας έχει θέσει.
 

Στο βίντεο ωστόσο βλέπουμε να παρελαύνουν και αρκετά γνώριμα πρόσωπα, μιας και για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιλέχθηκαν ντόπιοι Ροδοπίτες και Εβρίτες, μεταξύ των οποίων είδαμε και τον κομμωτή Σάκη Νταντανίδη, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και σε γνώριμα μέρη, όπως η περιοχή της Αρίσβης αλλά και το Πανθρακικό Στάδιο της Κομοτηνής.
 
Το βίντεο είναι ήδη αναρτημένο και στο κανάλι της εταιρείας στο youtube, με το μήνυμα «Ο TAP αφήνει πίσω μόνο… καλό με ένα από τα μεγαλύτερα έργα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη Βόρεια Ελλάδα».Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.