Ο Συλλογος Ανατολικορωμυλιωτων Κομοτηνης καθαριζει την παραλια της Μεσης

Στο πλαίσιο της Εθελοντικής δράσης “Let’s Do it Greece”

Την πρώτη τους συμμετοχή στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση «Let’s Do it Greece» που πραγματοποιείται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής.
 
Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», οι εθελοντές θα προβούν ταυτόχρονα σε δράσεις φροντίδας του περιβάλλοντος, όπως καθαρισμοί παραλιών, δασών και άλλων κοινόχρηστων χώρων, σε δεντροφυτεύσεις κλπ. Στο πλαίσιο αυτό τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει εθελοντικό καθαρισμό της Παραλίας Μέσης, για την οποία θα αναχωρήσουν στις 8.30 το πρωί της Κυριακής, από την οδό Κουρτίδη 4.
 
Όπως αναφέρουν στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο facebook «προτεραιότητα του Συλλόγου μας αποτελεί η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, με τη συμμετοχή των μελών μας σε φιλανθρωπικές, περιβαλλοντικές και εθελοντικές δράσεις», για να καλέσουν όσους το επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δράση «ώστε να γίνουμε μία γροθιά, γιατί ο εθελοντισμός αποτελεί ανάγκη της εποχής μας και κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή»! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.