Ο στοχος του ανασχηματισμου μακρια απο την ΑΜΘ…

12 βουλευτές. Τόσους έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ, όμως ουδείς εξ αυτών έχει δει υπουργικό θώκο ούτε από μακριά, μιας και ανάμεσα σε τόσα «ταλέντα» που έχει το κόμμα φαίνεται πως οι βουλευτές της ΑΜΘ δεν ξεχωρίζουν, και στα 2,5 χρόνια διακυβέρνησης (και τις 3 ευρείες αλλαγές στην σύνθεση της κυβέρνησης) δεν θεωρήθηκε κανείς τους ικανός να αναλάβει θέση έστω υφυπουργού, σε μια κυβέρνηση, να υπενθυμίσουμε, που μεταξύ άλλων είχε υφυπουργό εργασίας τον Χαϊκάλη.
 
Δημοσιεύματα θέλουν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαρθρωτικού ανασχηματισμού ακόμα και πριν από την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 9 Σεπτεμβρίου, όμως οι πιθανότητες να γεμίσει Υπουργικό (ή υφυπουργικό) θώκο βουλευτής της Περιφέρειας μας είναι μικρές, παρόλο που ο «πάγκος» του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι ακόμα μικρότερος.
 
Θα πείτε βέβαια, πως στην κυβέρνηση  ήταν και παραμένει ο «δικός μας» Γιώργος Κατρούγκαλος, όμως μετά την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, πολύ λίγοι θέλουν τον Κατρούγκαλο για δικό τους… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.