Ο «πνευμονας» της Κομοτηνης… υποφερει

Απαρατήρητα

Φάγαμε και τον μισό Ιούνη, και ο «πνεύμονας» της Κομοτηνής το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον νυν δήμαρχο, κ. Γιώργο Πετρίδη, ήτοι το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, ακόμη δεν έχει τύχει της καταλλήλου… περιθάλψεως.
 

Τι εννοούμε; Το πολύ απλό γεγονός ότι η λειτουργία των περιφερειακών σιντριβανιών, που ήταν μέχρι τώρα καλυμμένα  με το χριστουγεννιάτικο κόκκινο χάρμποτ, μόλις σήμερα αποκαταστάθηκε με την απελευθέρωσή τους από τα χάρμποτ και την επιδιόρθωσή τους, με τα δύο μάλιστα ήδη να λειτουργούν μέχρι την ώρα που γράφεται το σχόλιο, γεγονός που  μας επιτρέπει να εικάσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με τα τρία κεντρικά, για τα οποία δεν έχει υπάρξει καμιά παρέμβαση μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα οι Κομοτηναίοι που όντως καταφεύγουν στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής για δροσιά το καλοκαίρι, να ζουν και ν’ αναπνέουν το μισό πάρκο, συνωστιζόμενοι…
 

Έστω και μεσούντος του Ιουνίου, η σημερινή παρουσία εργατών και τεχνικών για τα σιντριβάνια μάς γέμισε χαρά, γιατί όπως και να κάνουμε τα μέχρι τώρα εγκαταλελειμμένα τοιαύτα δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο για την εικόνα της πόλης και τους τυχόν επισκέπτες της, Κομοτηναίους και … μη. Ν.Τ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.