Ο ωραιοτερος δρομος της πολης μας θα εχει[;] τη δικη του…ατελεια!

Απαρατήρητα

Γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες για την παράδοση, επιτέλους, στην κυκλοφορία της οδού Σοφούλη, γεγονός το οποίο χαιρετίστηκε ιδιαιτέρως και από τους ίδιους τους πολίτες της Κομοτηνής, που αν μη τι άλλο, ήταν και οι κύριοι αποδέκτες της ταλαιπωρίας με την οποία συνεπαγόταν το πολύμηνο «κλείσιμό» της.

Χαιρετίστηκε με τον απαραίτητο σχολιασμό, τόσο ως προς την καθυστέρηση, όσο και ως προς το τελικό αποτέλεσμα, που δεν αφορά μόνο στον δρόμο αυτόν καθ’ αυτόν.

Ένα χαρακτηριστικό  σχόλιο μας απέστειλε αναγνώστης, με αφορμή τη φωτογραφία από το χώρο του έργου της εφημερίδας μας, επισημαίνοντας όχι μόνο κάτι προφανές αλλά και εμφανές, με χιούμορ που αν μη τι άλλο 21 μήνες μετά την έναρξη του έργου απαιτείται.

Το σχόλιο έχει ως εξής:

«Δόξα σοι ο Θεός»  για την παράδοση στην κυκλοφορία της οδού Σοφούλη κι άιντε πάλι «Βόηθα Παναγιά» για την ατέλεια που άφησαν δίπλα στην πρωτότυπα διαγραμμισμένη διάβαση πεζών στη συμβολή των οδών Σοφούλη και Βενιζέλου, κοντά στη Λέσχη Κομοτηναίων. Ευτυχώς υπάρχει και ο εγκαταλειμμένος κώνος, για να θυμίζει, όχι την ιστορικότητα της περιοχής, αλλά…την τσαπατσουλιά μας! 

Προς γνώση και συμμόρφωση(;)!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.