Ο «μυθικος» Σπυρος Νταντανιδης

Συμμετέχει στη νέα καμπάνια με τίτλο «Είμαι Δίπλα Σου» της μπύρας «Μύθος»

Στη νέα καμπάνια με τίτλο «Είμαι Δίπλα Σου» της μπύρας «Μύθος» συμμετέχει ο Κομοτηναίος σκηνοθέτης και συνεμπνευστής των “Cool Crips” ενός social media account για την αναπηρία, Σπύρος Νταντανίδης, μαζί με το «έτερόν του ήμισυ» στους “Cool Crips” τον Γρηγόρη Χρυσικό.

Η καμπάνια του Μύθου ξεκίνησε να «τρέχει» πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και ήδη έχει κερδίσει το τηλεοπτικό και όχι μόνο κοινό, καθώς το κύριο μήνυμά της είναι αυτό της συμπερίληψης.

Όπως αναφέρεται «Είμαστε δίπλα στους “μυθικούς” τύπους που πιστεύουν πως η χαρά αποκλείεται να αποκλείσει κάποιον. O Μύθος παίρνοντας έμπνευση από αληθινούς ανθρώπους θέλει να σβήσει τα όρια στη διασκέδαση μέχρι η χαρά να μας χωρέσει όλους. Παντού υπάρχει ένας Μύθος. Και μας συμπεριλαμβάνει όλους».

Στην καμπάνια του Μύθου πέραν των “Cool Crips” πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Βρανά, ή η πρώτη sitting down stand up Comedian, η Αλεξία ή η δημιουργός του πρώτου plus size πρακτορείου μοντέλων, η Electric Mama ή η πρώτη Αθηναία με ο δικό της Tattoo Studio, ο Νεκτάριος Παπαζαχαρίας ή φιλόζωος, Youtuber, ιδιοκτήτης του Athens Happy House, ο Same84 που δημιουργεί γκράφιτι που αλλάζουν τον κόσμο και οι WLG Female Stars που αποτελούν την πρώτη γυναικεία ομάδα Gaming.

Εκτός της διαφημιστικής καμπάνιας ο Μύθος διοργανώνει MEET UPS συμπερίληψης ή όπως τις περιγράφει εμπειρίες σχεδιασμένες ώστε να συμπεριλαμβάνουν όσους περισσότερους γίνεται.  «Είμαστε δίπλα σε όλους παλεύουν μέχρι το “Όσους Περισσότερους”, να γίνει “όλους”».

Το πρώτο προγραμματίζεται για τις 25 Μαΐου και πρόκειται για μια παράσταση Stand up Comedy με τον ισοπεδωτικό τρόπο της Κατερίνας και των Cool Crips!

Μπορείς να παρακολουθήσεις την καθολικά προσβάσιμη εκδοχή της ταινίας και να μάθεις περισσότερα για την καμπάνια Παντού Υπάρχει Ένα «Είμαι Δίπλα Σου» στο https://www.mythosbeer.gr/eimaidiplasou

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.