Ο ΜΟΚ τιμησε τον Νικο Τσαλικιδη

Για την συνολική φροντίδα του για τον πολιτισμό της περιοχής

Για την συνολική φροντίδα του για τον πολιτισμό της περιοχής μας τιμήθηκε στην πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής ενόψει της εκκίνησης των δραστηριοτήτων του για τη νέα χρονιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Ειδικότερα δια της τιμητικής πλακέτας που απονεμήθηκε στον κ.Τσαλικίδη τα μέλη της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου της πόλης, θέλησαν και εμπράκτως να απευθύνουν τις ευχαριστίες τους προς τον ίδιο την πολύτιμη προσφορά του, στα έργα συντήρησης  της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Από την δική του πλευρά ο κ. Τσαλικίδης λαμβάνοντας την πλακέτα εξήρε τον σημαντικό ρόλο του ΜΟΚ, στην ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ροδόπης και της Θράκης γενικότερα και τόνισε ότι η περιφέρεια στηρίζει και προβάλλει τον πολιτισμό, ενισχύοντας τη δράση των τοπικών πολιτιστικών φορέων, όπως είναι ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής. Αναφέρθηκε δε, στην συνεργασία με τους συλλόγους για τη διατήρηση και την προώθηση της κληρονομιάς, διαμορφώνοντας ένα πλούσιο πολιτιστικό τοπίο, που αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.